"RENKLİ ATÖLYEM" E-TWINNING PROJESİ

Okulumuz  1/D Sınıf Öğretmeni Pınar ÖZGEL'in  öğrencileri ile yer aldığı, eTwinning projesi  ''RENKLİ ATÖLYEM'' tüm hızıyla devam ediyor. Renkli Atölyem eTwinning projesi;  ülkemizin birçok şehrinden katılan 10 öğretmen ve 100'den fazla öğrencinin katılımıyla, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sanatla buluşturarak onlara sanatsal bir bakış açısı ve estetik değerler kazandırıp, yaratıcı düşünebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek hedeflemektedir. Renkli Atölyem Projesiyle amaçlanan öğrencilerimizin el becerilerini geliştirerek,yaratıcılıklarını arttırmak ,eğlenirken öğrenmelerine imkan sağlamak ve 2023 vizyonunda yer alan alan iş birliği,tasarım,beceri,grup çalışması,teknoloji okur yazarlığı va güvenli internet becerisi kazandırabilmektir. Bununla birlikte farklı şehirlerden öğrenciler ile tanışıp ortak paydada buluşmaları amaçlanmıştır. Proje 4-11 yaş grubu öğrenciler için oluşturulmuştur. Projemiz tüm hızıyla devam etmekte olup Mayıs ayı bitiminde sona erecektir.

Yayın: 17.05.2021 - Güncelleme: 17.05.2021 14:24 - Görüntülenme: 314