İSTANBUL / MALTEPE - Ahmet Rasim İlkokulu

Ahmet Rasim İlkokulu

Altıntepe Mah. Galipbey Cad. No18 Maltepe / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yeniliklere açık, yaratıcı ve kendi özgüveni olan bir nesil yetiştirmektir. Mezunlarımızın demokratik, çağdaş, yaratıcı, sorgulayan, yeniliklere açık, sorumluluk almaktan kaçmayan, kişilikli, toplumun değer yargılarına saygılı, ülke çıkarlarını kendi bireysel çıkarlarının üstünde tutan bilinçli bir vatandaş olmasıdır.
Misyon
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bedensel, zihinsel, ruhsal ve sosyal açılardan gelişimlerine katkıda bulunarak hayata ve üst öğretime hazırlanmaktır
Başarılar
Okulumuzun bilgi yarışmalarına, resim-kompozisyon yarışmalarına, satranç turnuvalarına, spor karşılaşmalarına katılımı yüksektir. Bu yarışmalar sonucunda birçok başarıya imza atmıştır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim(Tam gün)
09.00-14.40
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
Minibüs yolundan geçen Kadıköy-Pendik minibüs ve belediye otobüsleri ile Altıntepe durağında(Kuğu Pastanesi) inilerek ulaşabilir.
Adres: Altıntepe Mahallesi Galipbey Cd. No:18 Maltepe/İSTANBUL
Okulumuz Maltepe ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.