UNITY IN DIVERSITY E-TWINNING PROJEMİZ

Okulumuz İngilizce öğretmeni Şenay Sağlık'ın Polonya ,Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Kuzey Makedonya Romanya ve Türkiye den 20 ortak öğretmenle yürüttüğü "Unity in Diversity" "Farklılıklar İçinde Birlik" adlı e-Twinning projemiz Ekim ayında başlamış ve Haziran 2022 yılına kadar sürecektir. Bu projede öğrencilerimiz her ay farklı etkinliklere katılarak hem kendi kültürlerini tanıtacaklar hem de ortak ülkelerin kültürlerini tanıyacaklardır. Projemizin esas hedefi çeşitli ülkelerdeki yaşamların ve kültürlerin bizimkinden farklı olmasına rağmen aslında tüm insanların ortak yönlerinin olduğunu ve hepimizin dünya vatandaşı olduğunu göstermektir. Proje bu bağlamda bizi birleştiren araç olarak İngilizce dilinin önemini vurgulamaktadır. Ekim ayında who am I? Eşleştirme oyununu ortak ülkelerle birlikte hazırlayıp oynadık.

08-11-202108-11-202108-11-2021

Yayın: 08.11.2021 - Güncelleme: 08.11.2021 21:15 - Görüntülenme: 357