Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuzu günün anlam ve önemine uygun olarak süsledik.

Nis

Okulumuz ingilizce öğretmeni Şenay Sağlık'ın yürütmekte olduğu "Unity in Diversity" eTwinning projesinin Ocak ve Şubat ayları görevleri kapsamında ülkemizde oynanan çocuk oyunlarını tanıttık. Proje partner ülkelerinden İspanya ile eşleşerek ülkeleri hakkında sorular sorduk ve bize sorulan soruları cevapladık.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında 28 Mart Pazartesi günü tüm sınıfların katılımıyla okulumuzda "Okuma Saatinde Buluşuyoruz" etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

1 -D Sınıfı öğretmenimiz Dilek Gürsoy, öğrencilerinin doğaya olan farkındalığını artırmak amacıyla Doğanın Minik Koruyucuları isimli eTwinning projesini kurmuş ve çeşitli etkinliklerle projeyi yürütmektedir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı, okulumuz konferans salonunda 4. sınıfların katılımıyla gerçekleştirilen törenle oratoryo ve şiirlerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz adına Rehberlik Öğretmenimiz Berrin Şen'in yürüttüğü projemiz sonuçlanmıştır.

Mrt

04 Mart 2022 Saat 11.30'da okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Değerli öğretmenlerimiz Burcu DEMİR ve Pınar ÖZGEL'in yürüttükleri yeni eTwinning Projeleri "İki Lobum Bir Olursa" ile ilgili bilgilere aşağıdaki afişten ulaşabilirsiniz.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Şenay Sağlık'ın okulumuz adına yürüttüğü My Grade 4 eTwinning projesinin Aralık ayı çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz kendilerine en uygun buldukları bir kış nesnesi çizdiler. Çizim yarışmasında birinci olan eserimizi ve diğer ortak ülkelerin çizimlerini Slide Mania ile hazırlanan sanal sergimizi gezerek takip edebilirsiniz.

"Yaratıcı Drama ile Çocuk Kitaplarını Buluşturuyoruz" Projesi, Rehberlik Öğretmenimiz Berrin ŞEN'in liderliğinde yürütülmekte olup, yeni çalışmalarla devam etmektedir.