Kas

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Taçspor Ulusal Tenis Turnuvası’nda ikinci olan 3-D sınıfı öğrencimiz Noyan Yılmaz’ı, öğretmenini ve ailesini tebrik ederiz.

Bir ETwinning Projesi

IŞIĞIN YOLCULUĞU

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem TAŞCI & Burcu DEMİR  & Pınar ÖZGEL öğrencileriyle birlikte yeni bir eTwinning projesini uygulamaya başladılar.

Işık kaynaklarının araştırılacağı, ışığın hayatımızdaki öneminin vurgulanacağı projenin öğrencilerimize katkı sağlayacağını düşünüyoruz .

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bu devletin bekası için canını seve seve vermekten çekinmeyen şehitlerimize rahmet diliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır katılımı son derece yüksek bir tören gerçekleştirdik. Velilerimizin gözlerinin içi gülüyordu. Bu güzelliklerin ortaya çıkmasında emeği geçen bütün öğretmenlerimi, idareci arkadaşlarımı, 29 Ekim komisyonunda yer alan öğretmenlerimi tebrik ediyorum. Bizler Ahmet Rasim olarak inanıyorum ki bundan çok daha güzel programlar yapabilecek beceri ve kabiliyetteyiz. Bu duygularla her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Cumhuriyetimizin 100. Yılını tebrik ediyorum.

Nice 100 yıllara.

Süreyya AYDIN

Ekm

Okulumuzda Hayvanları Koruma Günüetkinlikleri öğrenciler tarafından gerçekleştirilmiştir. 1-D Sınıfı öğrencileri bu günde sokak kedileri için kedi evi yaptılar, ayrıcakedi maması alıp sokak kedilerine dağıttılar.

May

Kuruculugunu ingilizce öğretmenimiz Şenay Sağlık ve ortak ülke Hirvatistanin yaptığı My City Break e twinning projemiz  kapsamında öğrencilerimiz okulumuzu ve yaşadığımız yer olan İstanbulu tanıtıyor.

Mrt

Güvenli internet günü dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu'nun desteği ile INSAFE/INHOPE ortak ağı tarafından her şubat ayında organizeedilmektedir. Güvenli İnternet Günü'nün amacı internetin güvenli kullanımı hakkında başta çocuklar, gençler ve ebebeynler olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin bilinçlendirilmesini ön plana çıkarmaktadır.

Ahmet Rasim İlkokulu e güvenlikle ilgili yaptığı çalışmalarıyla bronz etiket  almaya hak kazanmıştır.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Soner CAN 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıklarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla okulumuzu ziyarete geldiler.

May