Haz

İngilizce öğretmenimiz Şenay Sağlık tarafından yürütülen eTwinning projesi "Let's Make Friends Fur-Ever"projesinde görev alan öğrencilerimiz başarı sertifikalarını aldılar.Proje çalışması boyunca özveriyle çalışan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

"Let's Make Friends Fur-Ever"eTwinning projemizin ortak ürünü proje ortağı ülke çocuklarının evcil hayvanları hakkında yazdığı şiir ve okuma parçalarından oluşuyor.

Kitabımıza şu linkten ve aşağıdaki QR koddan ulaşabilirsiniz: https://read.bookcreator.com/WrtsyTZhLncBnyrSv51lUTJtY8F3/7rgDS9muTeyRINjFzB7oHg

May

Let`s Make Friends Fur -Ever projemizin etkinliği olan Let's talk with a vet ile öğrencilerimiz veteriner kliniğine gidip hayvan bakimiyla ilgili sorularını sordular.

May

Çocuklarımızın trafik kuralları konusunda farkındalığını arttırmayı amaçladığımız projemiz 1-D sınıf öğretmeni Pınar Özgel ve öğrencileri tarafından yürütülüyor.

May

Okulumuz  1/D Sınıf Öğretmeni Pınar ÖZGEL'in  öğrencileri ile yer aldığı, eTwinning projesi  ''RENKLİ ATÖLYEM'' tüm hızıyla devam ediyor. Renkli Atölyem eTwinning projesi;  ülkemizin birçok şehrinden katılan 10 öğretmen ve 100'den fazla öğrencinin katılımıyla, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sanatla buluşturarak onlara sanatsal bir bakış açısı ve estetik değerler kazandırıp, yaratıcı düşünebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek hedeflemektedir. Renkli Atölyem Projesiyle amaçlanan öğrencilerimizin el becerilerini geliştirerek,yaratıcılıklarını arttırmak ,eğlenirken öğrenmelerine imkan sağlamak ve 2023 vizyonunda yer alan alan iş birliği,tasarım,beceri,grup çalışması,teknoloji okur yazarlığı va güvenli internet becerisi kazandırabilmektir. Bununla birlikte farklı şehirlerden öğrenciler ile tanışıp ortak paydada buluşmaları amaçlanmıştır. Proje 4-11 yaş grubu öğrenciler için oluşturulmuştur. Projemiz tüm hızıyla devam etmekte olup Mayıs ayı bitiminde sona erecektir.

May

İngilizce Öğretmenimiz Şenay Sağlık'ın Portekiz, Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Slovenya ile birlikte yürüttüğü eTwinning Projemiz "Let's Make Friends Fur-Ever" kapsamında oluşturduğumuz şiir kitabımızdan renkli görüntülere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğu olan e Twinning platformunun bir parçası olan okulumuz, "LET 'S  MAKE FRIENDS FUR-EVER " projesi kapsamında Kasım ve Aralık ayları içinde proje logomuzu oylayarak belirledi. Öğrencilerimiz kendilerini ve sahip oldukları evcil hayvanlarını basit İngilizce cümlelerle anlattılar. Okulumuzun e Twinning panosu projede yer alan resimlerle güncellendi.Ayrıca projemiz EBA'da da belirtildi. E Twinning etkinliklerinde yer alan 10 Kasım Yastayız, 2/8 Kasım Lösev Haftası Farkındalık Oluşturmak ve Today is Halloween adlı etkinliklere de panolarımizi süsleyerek katıldık.